Ірина Бабенко      Програма навчання фаховим навичкам, яка реалізуваласяЖіночим інформаційно – консультативним центром в рамка освітніх і соціальних проектів надала альтернативні шляхи жінкам та чоловікам в противагу їх бажанню шукати роботу за кордоном. При індивідуальному консультуванні з питань працевлаштування їм надавалася допомога в написанні резюме та підготовки до інтервю з роботодавцем, зясовувалися причини тривалого безробіття та планувалася персональна програма виходу з морально – психологічної та професійної кризи.

    Отримали основи економіних та навички ефективного працевлаштування на тренінгах до 5 тисяч безробітних.

    Фахові знання та навички вони набули на професійних курсах: основи компютерної грамотності, діловодства, офіс – менеджменту, бухгалтерії – 1С, основ підприємницької діяльності.

Сьогодні: Ірина - менеджер з персоналу на цукерковій фабриці «Житомирські ласощі»

Сьогодні: Ірина – менеджер з персоналу на цукерковій фабриці «Житомирські ласощі»

  Внаслідок навчань підвищилась конкурентоспроможність жінок на ринку праці, що сприяло успішному працевлаштуванню понад 93 жінок та 6 чоловіків, а 22 жінки стали приватними підприємицями. 

Жінки, які вирішили започаткувати власну справу, отримали в Жіночому інформаційно – консультативному центрі правову підтримку з питань реєстрації приватної діяльності та захисту своїх підприємницьких прав при інспекціях перевіряючих та контролюючих державних органів.

Сьогодні Аліна- адвокат, власниця приватної юридичної фірми.

Сьогодні Аліна- адвокат, власниця приватної юридичної фірми.

Після закінчення проектів вони успішно побудували свою професійну кар’єру.

Поділитися
FacebookVKGoogle+TwitterShare

Залишити відповідь